Milano!

Äntligen!!!!

Förra veckan bokade vi äntligen resan till Milano!
Sjukt, sjukt, SJUKT härligt!
I April bär det av, precis innan mitt examensarbete drar igång. Ska bli så underbart med lite avkoppling med vårsol, shopping och fotboll.
Förhoppningsvis hinner vi sticka iväg till Venedig en sväng någon utav dagarna, om tid finnes! Mysigt!


Direkt från hissen.

Då börjas det!
Detta är de första lapparna i vårat nybyggda lägenhetshus. :-)



Hemma.



Äntligen är båda mina fina fåtöljer i vår lägenhet! Haft kvar dem i mitt förråd hemma i Gbg under 2 år! De passar in perfekt!


Här är min fina kristallkrona som jag ärvde från farmor och farfar, nu finns de alltid med hos oss. De är så saknade! Att tänka tillbaka på sista tiden med farfar får mig i blöta ögon direkt, med både glädje och sorg! Vad jag önskar ni fanns kvar ett tag till!



Fina änglar som I´s mamma virkat åt mig! <3


Dagens träning.



Skönt att träna idag!
Ikväll blir det galet bra match mellan Pantern - Helsingborg. Förhoppningsvis sista hemma matchen för säsongen! :-) Kom igen nu grabbar! För er som inte har något för er ikväll, kom till Kirsebergs ishall och heja fram en seger!!!


Alla <3 dag.

Hur firar ni alla hjärtans dag?
Själv ska jag och I köra på hämtmat från Aptiten, det blir grekisk pita. Slår liksom all lyxig mat i hästlängder. Hämtmat i kombination av plugg och boka en resa! Alla hjärtans dag är lite överdrivet kan man tycka. :-)
Men hoppas alla får en fin kväll!

Kram!

Inställd konsert.

Avicii konserten i Malmö på fredag blev inställd! :-(
Vi som väntat sedan i julas då vi fick biljetter av Limma. Attans så tråkigt. Men nu får vi något att se fram emot i Maj!

RSS 2.0